Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТЗіЗБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 9м
ВМ 1 • К 1
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Косогоров Р. Р. 132.500 До наказу (к) 119 146
  • Українська мова: 119
  • Біологія: 146
+
2 Петух К. О. 131.000 До наказу (к) 134 128
  • Українська мова: 134
  • Географія: 128
+
3 Горобець Д. М. 110.500 Допущено 107 114
  • Українська мова: 107
  • Біологія: 114