Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БФ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 10 • К 10
Заяв 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Каруна Н. С. 152.500 154 151
  • Українська мова: 154
  • Історія України: 151
2 Заболотняя А. О. 149.500 161 138
  • Українська мова: 161
  • Математика: 138