Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТЗіЗБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 9м
ВМ 0
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання і переробки зерна
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мєхоношин А. П. 133.500 Рекомендовано (к) 139 128
  • Українська мова: 139
  • Математика: 128
2 Боровецький Т. Д. 112.000 Зареєстровано 111 113
  • Українська мова: 111
  • Історія України: 113