Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТВіППТВ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 9м
ВМ 13 • БМmax 13
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 0.38
Квота 2 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=0.5
Математика , k=0.5
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Грох М. І. Пр. 1 150.500 До наказу (б) 147 154
  • Українська мова: 147
  • Математика: 154
  • ГК: 1.02
+
2 Сивак В. Ю. Пр. 3 132.000 До наказу (б) 139 125
  • Українська мова: 139
  • Математика: 125
+
3 Кучеренко В. В. Пр. 5 132.500 Допущено 132 133
  • Українська мова: 132
  • Математика: 133
4 Прохніцький Б. С. Пр. 2 138.000 133 143
  • Українська мова: 133
  • Математика: 143
  • ГК: 1.02
5 Бубело Н. М. Пр. 4 132.000 139 125
  • Українська мова: 139
  • Математика: 125