Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТВіППТВ Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 1 • БМmax 1
Заяв 1 • Конкурс на бюджет 1
Квота 2 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.5
Математика , k=0.5
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 59
  • Конкурс на бюджет: 6.56
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Твердохліб Ю. О. Пр. 2 128.000 До наказу (б) 135 121
  • Українська мова: 135
  • Математика: 121
  • ГК: 1.02
+