Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 5 • К 5
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології молока, жирів і продуктів для індустрії краси
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 10
  • Конкурс на бюджет: 2.5
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
  • Рейтингові списки 2020 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ганущак М. Я. 0.000 До наказу (к) +
2 Кучерак П. В. 0.000 До наказу (к) +
3 Лісовий Р. І. 0.000 До наказу (к) +
4 Марініч О. С. 0.000 До наказу (к) +
5 Чеботаренко В. В. 0.000 До наказу (к) +
6 Кумар Д. Г. 0.000 Зареєстровано
7 Сутик А. В. 0.000 Зареєстровано