Зачекайте...

181 Харчові технології

ФГРТБIПВФД Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • заочна форма • 3р 5м
ВМ 20 • К 20
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології харчування
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Діденко Д. В. 110.500 До наказу (к) 101 120
  • Українська мова: 101
  • Історія України: 120
+