Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТВіППТВ Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • денна форма • 2р 9м
ВМ 1 • К 1
Заяв 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Лесик О. М. 113.500 Допущено 119 108
  • Українська мова: 119
  • Біологія: 108
2 Андрущенко М. В. 134.500 Скасовано (втрата пріор.) 122 147
  • Українська мова: 122
  • Біологія: 147
3 Яцина К. В. 120.000 Скасовано (втрата пріор.) 110 130
  • Українська мова: 110
  • Біологія: 130