Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТВіППТСБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 5 • К 5
Заяв 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.45 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.2 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія , k=0.2 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 3
  • Конкурс на бюджет: 0.4
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2020 року
  • Подано заяв: 8
  • Конкурс на бюджет: 1.6
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 59-8260859 О. В. 137.602 Рекомендовано (к) 128 126 132
  • Українська мова: 128
  • Математика: 126
  • Історія України: 132
  • РК: 1.07
Квота-2