Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 35 • К 35
Заяв 13
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння і виноробства
  • Рекомендовано всього: 12
  • Рекомендован на контракт: 12
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Черемис А. Р. 0.000 Рекомендовано (к)
2 Остапенко Я. М. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Шемшур А. Р. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Двірко А. О. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Рішко М. І. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Стасів А. М. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Черкасов О. В. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Леоненко Д. І. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Корж В. К. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Северін Я. В. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Лоза В. П. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Волоконський А. В. 0.000 Рекомендовано (к)
13 Бохан А. С. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)