Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТВіППТВ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 22 • К 22
Заяв 7
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 59
  • Конкурс на бюджет: 6.56
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Худолєй Н. С. 125.000 До наказу (к) 111 139
  • Українська мова: 111
  • Історія України: 139
+
2 Письменний М. А. 120.000 До наказу (к) 110 130
  • Українська мова: 110
  • Географія: 130
+
3 Таранушенко І. М. 119.000 До наказу (к) 122 116
  • Українська мова: 122
  • Біологія: 116
+
4 Іващук К. В. 109.500 До наказу (к) 116 103
  • Українська мова: 116
  • Історія України: 103
+
5 Романенко О. С. 119.000 Допущено 111 127
  • Українська мова: 111
  • Біологія: 127
6 Соколянський В. В. 110.000 Допущено 103 117
  • Українська мова: 103
  • Математика: 117
7 Бубело Н. М. 141.500 139 144
  • Українська мова: 139
  • Історія України: 144