Зачекайте...

181 Харчові технології

ЕТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 50
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Винник О. О. 0.000 До наказу (к) +
2 Менчинська Д. С. 0.000 До наказу (к) +
3 Сінькова К. С. 0.000 До наказу (к) +
4 Стецюк Н. О. 0.000 До наказу (к) +
5 Гординський А. С. 0.000 Відхилено (к)
6 Христофорова А. О. 0.000 Відхилено (к)