ВСП КФКР НУХТ
Спеціальність | Складові конк. балу | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Енергетичне машинобудування Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 18
БМ
15
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Енергетичне машинобудування Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 3
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Енергетичне машинобудування Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Енергетичне машинобудування Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 97
БМ
80
ВМ
150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Економіко-технічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 45
БМ
20
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 9
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 9
БМ
—
ВМ
150
Контракт
150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Економіко-технічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 7
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 3
БМ
—
ВМ
150
Контракт
150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Економіко-технічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 2
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 2
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 4м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 4м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа Економіко-технічне відділення
Заяв 74
БМ
20
ВМ
75
Контракт
75
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа Економіко-технічне відділення
Заяв 10
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа Економіко-технічне відділення
Заяв 7
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Енергетичне машинобудування Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0
БМ
—
ВМ
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|||||||
Енергетичне машинобудування Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0
БМ
—
ВМ
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 7
БМ
—
ВМ
150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 6м
|
|||||||
Харчові технології Економіко-технічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 6
БМ
—
ВМ
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|||||||
Харчові технології Економіко-технічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
150
Контракт
150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 6м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа Економіко-технічне відділення
Готельне обслуговування
Заяв 12
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа Економіко-технічне відділення
Ресторанне обслуговування
Заяв 7
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа Економіко-технічне відділення
Ресторанне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа Економіко-технічне відділення
Готельне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Енергетичне машинобудування Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 1
БМ
—
ВМ
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 10м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 2
БМ
—
ВМ
150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Економіко-технічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 1
БМ
—
ВМ
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа Економіко-технічне відділення
Готельне обслуговування
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 5м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа Економіко-технічне відділення
Ресторанне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|||||||
Енергетичне машинобудування Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0
БМ
—
ВМ
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 10м
|
|||||||
Харчові технології Економіко-технічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 10м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
150
Контракт
150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 5м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа Економіко-технічне відділення
Готельне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 5м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа Економіко-технічне відділення
Ресторанне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 10м
|
|||||||
Енергетичне машинобудування Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0
БМ
—
ВМ
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Фаховий молодший бакалавр)
•
2р 10м
|
|||||||
Харчові технології Економіко-технічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Фаховий молодший бакалавр)
•
2р 10м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Фаховий молодший бакалавр)
•
2р 5м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа Економіко-технічне відділення
Ресторанне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Фаховий молодший бакалавр)
•
1р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа Економіко-технічне відділення
Готельне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Фаховий молодший бакалавр)
•
2р 5м
|