Зачекайте...

181 Харчові технології

ЗВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 150 • БМ 5 • К 145
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 1.4
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Манчук О. О. 180.000 До наказу (б) 180
  • Індивідуальна усна співбесіда: 180
+
2 Зінченко М. О. 160.000 До наказу (б) 160
  • Індивідуальна усна співбесіда: 160
+
3 Семенова Е. М. 150.000 До наказу (б) 150
  • Індивідуальна усна співбесіда: 150
+
4 Пінчук Б. О. 140.000 До наказу (б) 140
  • Індивідуальна усна співбесіда: 140
+
5 Рекрученко М. О. 130.000 До наказу (б) 130
  • Індивідуальна усна співбесіда: 130
+
6 Філіппов Є. Є. 120.000 До наказу (к) 120
  • Індивідуальна усна співбесіда: 120
+
7 Кириченко П. А. 120.000 До наказу (к) 120
  • Індивідуальна усна співбесіда: 120
+