181 Харчові технології
- Зараховано: 14
- Оригіналів: 14
- Подано заяв: 19
- Конкурс на бюджет: 1.19
- Зараховано: 16
- Оригіналів: 16
- Рейтингові списки 2021 року
- Подано заяв: 10
- Конкурс на бюджет: 2.5
- Зараховано: 4
- Оригіналів: 4
- Рекомендовано всього: 5
- Рекомендован на контракт: 5
- Рейтингові списки 2020 року
- Подано заяв: 9
- Конкурс на бюджет: 4.5
- Зараховано: 2
- Оригіналів: 2
- Рейтингові списки 2019 року
ПІБ | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Квота | Д | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | 1 Гроза А. О. | — | 198.000 | До наказу (б) |
198
|
— | + |
2 | 2 Потапенко А. О. | — | 196.000 | До наказу (б) |
196
|
— | + |
3 | 3 Кумпан А. В. | — | 193.000 | До наказу (б) |
193
|
— | + |
4 | 4 Веліксар Х. І. | — | 191.000 | До наказу (б) |
191
|
— | + |
5 | 5 Обада Н. В. | — | 189.000 | До наказу (б) |
189
|
— | + |
6 | 6 Комащенко В. В. | — | 187.000 | До наказу (б) |
187
|
— | + |
7 | 7 Шведа В. І. | — | 183.000 | До наказу (б) |
183
|
— | + |
8 | 8 Цуркан Я. В. | — | 176.000 | До наказу (б) |
176
|
— | + |
9 | 9 Радіш М. В. | — | 176.000 | До наказу (б) |
176
|
— | + |
10 | 10 Баклін В. В. | — | 175.000 | До наказу (к) |
175
|
— | + |
11 | 11 Юшин Д. А. | — | 174.000 | До наказу (к) |
174
|
— | + |
12 | 12 Данч Я. В. | — | 174.000 | До наказу (к) |
174
|
— | + |
13 | 13 Кухта О. С. | — | 163.000 | До наказу (к) |
163
|
— | + |
14 | 14 Коцюруба В. В. | — | 151.000 | До наказу (к) |
151
|
— | + |
15 | 15 Дульський Є. С. | — | 166.000 | Зареєстровано |
166
|
— | — |
16 | 16 Мураховська Д. Б. | — | 165.000 | Зареєстровано |
165
|
— | — |
17 | 17 Дяченко А. В. | — | 161.000 | Зареєстровано |
161
|
— | — |
18 | 18 Фалча В. А. | — | 151.000 | Зареєстровано |
151
|
— | — |
19 | 19 Герасимчук С. В. | — | 148.000 | Зареєстровано |
148
|
— | — |
20 | 20 Боровський Б. О. | — | 0.000 | Зареєстровано | — | — | — |
21 | 21 Корчак С. В. | — | 0.000 | Зареєстровано | — | — | — |
22 | 22 Ясінський Б. В. | — | 0.000 | Зареєстровано | — | — | — |
23 | 23 Александров О. В. | — | 0.000 | Зареєстровано | — | — | — |