Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТЗіЗБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 9м
ВМ 9 • БМmax 4 • К 5
Заяв 11 • Конкурс на бюджет 2.75
Квота 2 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Українська мова , k=0.5
Математика , k=0.5
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Озійі В. Д. Пр. 1 175.000 До наказу (б) 173 177
  • Українська мова: 173
  • Математика: 177
  • ГК: 1.02
+
2 Русу О. О. Пр. 1 169.500 До наказу (б) 179 160
  • Українська мова: 179
  • Математика: 160
  • ГК: 1.02
+
3 Касьян А. Ю. Пр. 1 153.500 До наказу (б) 147 160
  • Українська мова: 147
  • Математика: 160
  • ГК: 1.02
+
4 Кулікова А. Є. Пр. 1 145.000 До наказу (б) 154 136
  • Українська мова: 154
  • Математика: 136
  • ГК: 1.02
+
5 Рудін Д. О. Пр. 1 137.500 До наказу (б) 131 144
  • Українська мова: 131
  • Математика: 144
  • ГК: 1.02
+
6 Гаташвілі О. Ю. Пр. 1 131.500 До наказу (б) 137 126
  • Українська мова: 137
  • Математика: 126
  • ГК: 1.02
+
7 Жукова А. О. Пр. 2 120.500 Допущено 138 103
  • Українська мова: 138
  • Математика: 103
  • ГК: 1.02
8 Теплякова І. В. Пр. 3 158.000 160 156
  • Українська мова: 160
  • Математика: 156
9 Шелестюк А. Е. Пр. 4 146.500 159 134
  • Українська мова: 159
  • Математика: 134
10 Балан І. В. Пр. 2 131.000 126 136
  • Українська мова: 126
  • Математика: 136
  • ГК: 1.02
11 Костюк А. І. Пр. 1 129.000 124 134
  • Українська мова: 124
  • Математика: 134
  • ГК: 1.02