Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БФ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 9м
ВМ 40 • БМmax 5 • К 35
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 0.6
Квота 1 1
Квота 2 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
Біологія , k=0.35 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.2 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія , k=0.2 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 2
  • Конкурс на бюджет: 0.4
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мисочка М. М. Пр. 1 141.086 До наказу (б) 130 140 130
  • Українська мова: 130
  • Математика: 140
  • Історія України: 130
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
Квота-1 +
2 Ільяш-Дробіна М. В. Пр. 1 158.908 До наказу (б) 151 150 148
  • Українська мова: 151
  • Математика: 150
  • Історія України: 148
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
+
3 Івшин В. О. Пр. 2 123.819 Допущено 117 122 107
  • Українська мова: 117
  • Біологія: 122
  • Математика: 107
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04