ВСП ЛФКХТБ НУХТ
Спеціальність | Складові конк. балу | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Облік і оподаткування Торгово-економічне
Заяв 20
БМ
15
ВМ
17
Контракт
17
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Облік і оподаткування Торгово-економічне
Заяв 0
БМ
—
ВМ
3
Контракт
3
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність Торгово-економічне
Заяв 45
БМ
20
ВМ
24
Контракт
24
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність Торгово-економічне
Заяв 2
БМ
—
ВМ
1
Контракт
1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Виробництво харчової продукції
Заяв 34
БМ
20
ВМ
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 13
БМ
15
ВМ
17
Контракт
17
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 12
БМ
10
ВМ
17
Контракт
17
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 1
БМ
—
ВМ
3
Контракт
3
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 1
БМ
—
ВМ
3
Контракт
3
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Виробництво харчової продукції
Заяв 1
БМ
—
ВМ
1
Контракт
1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Туризм Торгово-економічне
Заяв 29
БМ
15
ВМ
17
Контракт
17
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Туризм Торгово-економічне
Заяв 1
БМ
—
ВМ
3
Контракт
3
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Облік і оподаткування Торгово-економічне
Заяв 14
БМ
7
ВМ
12
Контракт
12
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|||||||
Облік і оподаткування Торгово-економічне
Заяв 9
БМ
—
ВМ
8
Контракт
8
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|||||||
Облік і оподаткування Торгово-економічне
Заяв 2
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|||||||
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність Торгово-економічне
Заяв 24
БМ
8
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|||||||
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність Торгово-економічне
Заяв 6
БМ
—
ВМ
5
Контракт
5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 26
БМ
16
ВМ
18
Контракт
18
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Виробництво харчової продукції
Заяв 25
БМ
8
ВМ
8
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 17
БМ
16
ВМ
18
Контракт
18
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 12
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 10
БМ
—
ВМ
2
Контракт
2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 4
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Виробництво харчової продукції
Заяв 4
БМ
—
ВМ
1
Контракт
1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Виробництво харчової продукції
Заяв 3
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 2
БМ
—
ВМ
2
Контракт
2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Туризм Торгово-економічне
Заяв 14
БМ
—
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Туризм Торгово-економічне
Заяв 15
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Туризм Торгово-економічне
Заяв 2
БМ
—
ВМ
5
Контракт
5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Облік і оподаткування Торгово-економічне
Заяв 34
БМ
18
ВМ
19
Контракт
19
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|||||||
Облік і оподаткування Торгово-економічне
Заяв 0
БМ
—
ВМ
1
Контракт
1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|||||||
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність Торгово-економічне
Заяв 28
БМ
7
ВМ
9
Контракт
9
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|||||||
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність Торгово-економічне
Заяв 0
БМ
—
ВМ
1
Контракт
1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 46
БМ
11
ВМ
16
Контракт
16
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Виробництво харчової продукції
Заяв 45
БМ
18
ВМ
19
Контракт
19
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 4
БМ
—
ВМ
4
Контракт
4
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Виробництво харчової продукції
Заяв 1
БМ
—
ВМ
1
Контракт
1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0
БМ
1
ВМ
11
Контракт
11
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0
БМ
—
ВМ
9
Контракт
9
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|||||||
Туризм Торгово-економічне
Заяв 22
БМ
2
ВМ
12
Контракт
12
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|||||||
Туризм Торгово-економічне
Заяв 1
БМ
—
ВМ
3
Контракт
3
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|