ТФКХТТ
Спеціальність | Складові конк. балу | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Маркетинг Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 36
БМ
20
ВМ
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Маркетинг Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 1
БМ
—
ВМ
1
Контракт
1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 30
БМ
20
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 38
БМ
27
ВМ
42
Контракт
42
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Заяв 24
БМ
18
ВМ
25
Контракт
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 35
БМ
20
ВМ
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 1
БМ
—
ВМ
12
Контракт
12
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Маркетинг Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 16
БМ
2
ВМ
8
Контракт
8
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|||||||
Маркетинг Товарознавче відділення Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі"
Заяв 1
БМ
—
ВМ
1
Контракт
1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 8м
|
|||||||
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 27
БМ
6
ВМ
40
Контракт
40
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|||||||
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність Товарознавче відділення Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі"
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 8м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 38
БМ
18
ВМ
26
Контракт
26
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Заяв 16
БМ
5
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 3м
|
|||||||
Харчові технології Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 3м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 31
БМ
7
ВМ
20
Контракт
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 8м
|
|||||||
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 1
БМ
—
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 9м
|
|||||||
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 9м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 5
БМ
5
ВМ
5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 4м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Заяв 3
БМ
2
ВМ
15
Контракт
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 4м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 1
БМ
—
ВМ
2
Контракт
2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 4м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 4м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 9м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 0
БМ
—
ВМ
8
Контракт
8
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 9м
|