Зачекайте...

ТФКХТТ

Спеціальність
Маркетинг
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 36 БМ 20 ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Маркетинг
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 1 БМ ВМ 1 Контракт 1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 30 БМ 20 ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 38 БМ 27 ВМ 42 Контракт 42
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Заяв 24 БМ 18 ВМ 25 Контракт 25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Готельно-ресторанна справа
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 35 БМ 20 ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Готельно-ресторанна справа
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 1 БМ ВМ 12 Контракт 12
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Маркетинг
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 16 БМ 2 ВМ 8 Контракт 8
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Маркетинг
Товарознавче відділення Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі"
Заяв 1 БМ ВМ 1 Контракт 1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 8м
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 27 БМ 6 ВМ 40 Контракт 40
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Товарознавче відділення Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі"
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 8м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 38 БМ 18 ВМ 26 Контракт 26
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Заяв 16 БМ 5 ВМ 10 Контракт 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 3м
Харчові технології
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 3м
Готельно-ресторанна справа
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 31 БМ 7 ВМ 20 Контракт 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Готельно-ресторанна справа
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 8м
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 1 БМ ВМ 10 Контракт 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 9м
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 9м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 5 БМ 5 ВМ 5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 4м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Заяв 3 БМ 2 ВМ 15 Контракт 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 4м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 1 БМ ВМ 2 Контракт 2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 4м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 4м
Готельно-ресторанна справа
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 9м
Готельно-ресторанна справа
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 0 БМ ВМ 8 Контракт 8
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 9м

Конкурсні пропозиції Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі (ТФКХТТ) у 2022 році