Зачекайте...

181 Харчові технології

ЕПФ Магістр (на основі: Магістр) • денна форма • 1р 5м
ВМ 5 • К 5
Заяв 6
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Ракша В. М. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Гриценко А. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Норинчак О. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Спашиба Є. І. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Скалівенко С. О. 0.000 До наказу (к) done
6 Вандич В. В. 0.000 Зареєстровано