Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВТБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 4 • БМ 4
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 1
readiness_score 137.000
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння, напоїв та виноробства
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 51-3207022 І. М. Пр. 1 0.000 До наказу (б) Квота-2 done_all
2 Лівітчук Р. О. Пр. 1 137.000 До наказу (б) 137 158 130
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 137
  • ТЗНК: 158
  • Фахове випробування: 130
  • РК: 1.04
done_all
3 Серьогіна К. В. Пр. 2 168.800 Рекомендовано (к) 134 140 190
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 134
  • ТЗНК: 140
  • Фахове випробування: 190
  • РК: 1.04
4 Іванов В. В. Пр. 2 174.200 Деактивовано (зарах. на б) 163 150 186
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 163
  • ТЗНК: 150
  • Фахове випробування: 186
  • РК: 1.04