Зачекайте...
137.000

Прохідний бал 181 Харчові технології

  • signal_cellular_alt Магістр на основі Бакалавр
  • light_mode Денна
  • school ОНТУ
  • readiness_score 137.000
Показник 2023
Усього заяв 279
На бюджет 79
Допущено до конкурсу 75
Середній пріоритет допущених 1
Рекомендовано 54
Середній пріоритет рекомендованих 1.100
Суперобсяг 0
Фіксований обсяг 57
Рекомендовано за співбесідою 0
Рекомендовано за квотою-2 0
Фіксовані обсяги / Регіональне замовлення
Рекомендовно всього 54
На загальних підставах 54
Середній пріорітет рекомендованих на загальних підставах 1.100
Квота-1 0
Квота-3
Мін. бал (на загальних підставах) 137.000
Сер. бал (на загальних підставах) 164.374
Макс. бал (на загальних підставах) 183.000
Рейтинговий список Рік Останній зарахований на бюджет Макс. бюджетних місць Всього місць Факультет
Рейтинг 2024 невідомо 3 15 Факультет експертизи, біотехнології, харчової інженерії, підприємництва та торгівлі
Рейтинг 2024 невідомо 3 15 Факультет експертизи, біотехнології, харчової інженерії, підприємництва та торгівлі
Рейтинг 2024 невідомо 4 20 Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2024 невідомо 10 54 Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Рейтинг 2024 невідомо 3 28 Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2024 невідомо невідомо 10 Факультет експертизи, біотехнології, харчової інженерії, підприємництва та торгівлі
Рейтинг 2024 невідомо 10 28 Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2024 невідомо 9 15 Факультет експертизи, біотехнології, харчової інженерії, підприємництва та торгівлі
Рейтинг 2024 невідомо 2 25 Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2023 невідомо невідомо невідомо Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2023 невідомо невідомо невідомо Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2023 невідомо невідомо невідомо Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2023
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 126 (0.2)
ТЗНК 160 (0.2)
Фахове випробування 165 (0.6)
Загальний бал 156.200
  • РК: 1.04
6 10 Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2023
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 131 (0.2)
ТЗНК 140 (0.2)
Фахове випробування 144 (0.6)
Загальний бал 140.600
  • РК: 1.04
17 18 Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Рейтинг 2023
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 137 (0.2)
ТЗНК 158 (0.2)
Фахове випробування 130 (0.6)
Загальний бал 137.000
  • РК: 1.04
4 4 Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2023
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 121 (0.2)
ТЗНК 156 (0.2)
Фахове випробування 195 (0.6)
Загальний бал 172.400
  • РК: 1.04
2 6 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2023
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 100 (0.2)
ТЗНК 140 (0.2)
Фахове випробування 197 (0.6)
Загальний бал 166.200
  • РК: 1.04
6 8 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2023
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 114 (0.2)
ТЗНК 152 (0.2)
Фахове випробування 185 (0.6)
Загальний бал 164.200
  • РК: 1.04
2 5 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2023 невідомо невідомо 12 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2023 невідомо невідомо 6 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2023 невідомо невідомо невідомо Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2023 невідомо невідомо 27 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2023 невідомо невідомо невідомо Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2023 невідомо невідомо 55 Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2023 невідомо невідомо 10 Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2023 невідомо невідомо 16 Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Рейтинг 2023 невідомо невідомо 10 Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2023 невідомо невідомо 8 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2023
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 148 (0.2)
ТЗНК 140 (0.2)
Фахове випробування 183 (0.6)
Загальний бал 167.400
  • РК: 1.04
2 5 Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2023
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 100 (0.2)
ТЗНК 152 (0.2)
Фахове випробування 180 (0.6)
Загальний бал 158.400
  • РК: 1.04
6 11 Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2023
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 143 (0.2)
ТЗНК 134 (0.2)
Фахове випробування 185 (0.6)
Загальний бал 166.400
  • РК: 1.04
12 13 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2023 невідомо невідомо невідомо Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Рейтинг 2023 невідомо невідомо 55 Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2023 невідомо невідомо невідомо Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2023 невідомо невідомо невідомо Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2023 невідомо невідомо невідомо Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2022
Фахове випробування 130 (1)
Загальний бал 130.000
20 25 Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Рейтинг 2022
Фахове випробування 165 (1)
Загальний бал 165.000
18 30 Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2022
Фахове випробування 176 (1)
Загальний бал 176.000
9 20 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2022
Фахове випробування 140 (1)
Загальний бал 140.000
10 20 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2022
Фахове випробування 145 (1)
Загальний бал 145.000
10 20 Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2022
Фахове випробування 160 (1)
Загальний бал 160.000
5 20 Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2022
Фахове випробування 141 (1)
Загальний бал 141.000
5 15 Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Рейтинг 2022 невідомо невідомо 9 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2022
Фахове випробування 140 (1)
Загальний бал 140.000
невідомо 20 Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2022
Фахове випробування 150 (1)
Загальний бал 150.000
невідомо 10 Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2022 невідомо невідомо 5 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2022
Фахове випробування 175 (1)
Загальний бал 175.000
3 20 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2022 невідомо невідомо 5 Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2022 невідомо невідомо 5 Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Рейтинг 2022 невідомо невідомо 5 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2022 невідомо невідомо 5 Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2022 невідомо невідомо 5 Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2022 невідомо невідомо 2 Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2022 невідомо невідомо 5 Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Рейтинг 2022 невідомо невідомо 2 Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Рейтинг 2022 невідомо невідомо 5 Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2022 невідомо невідомо 2 Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2022 невідомо невідомо 5 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2022 невідомо невідомо 2 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2022 невідомо невідомо 5 Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2022 невідомо невідомо 2 Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2022 невідомо невідомо 2 Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Рейтинг 2022 невідомо невідомо 2 Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2022 невідомо невідомо невідомо Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2022 невідомо невідомо 2 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2022 невідомо невідомо 2 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2022 невідомо невідомо 2 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2021
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 141 (0.25)
Фахове випробування 150 (0.75)
Інші показники конкурсного відбору 9.3 (1)
Загальний бал 157.050
20 45 Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2021
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 128 (0.25)
Фахове випробування 142 (0.75)
Інші показники конкурсного відбору 12.06 (1)
Загальний бал 150.560
17 25 Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Рейтинг 2021
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 111 (0.25)
Фахове випробування 168 (0.75)
Інші показники конкурсного відбору 10.8 (1)
Загальний бал 164.550
16 25 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2021
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 100 (0.25)
Фахове випробування 160 (0.75)
Інші показники конкурсного відбору 14.25 (1)
Загальний бал 159.250
10 25 Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2021
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 147 (0.25)
Фахове випробування 154 (0.75)
Інші показники конкурсного відбору 10.32 (1)
Загальний бал 162.570
5 30 Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2021
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 121 (0.25)
Фахове випробування 178 (0.75)
Інші показники конкурсного відбору 12.9 (1)
Загальний бал 176.650
8 15 Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Рейтинг 2021
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 100 (0.25)
Фахове випробування 175 (0.75)
Інші показники конкурсного відбору 10.05 (1)
Загальний бал 166.300
5 30 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2021
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 100 (0.25)
Фахове випробування 145 (0.75)
Інші показники конкурсного відбору 14.76 (1)
Загальний бал 148.510
4 4 Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Рейтинг 2021
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 100 (0.25)
Фахове випробування 160 (0.75)
Інші показники конкурсного відбору 11.4 (1)
Загальний бал 156.400
5 28 Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2021
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 100 (0.25)
Фахове випробування 145 (0.75)
Інші показники конкурсного відбору 11.25 (1)
Загальний бал 145.000
3 3 Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2021
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 100 (0.25)
Фахове випробування 170 (0.75)
Інші показники конкурсного відбору 13.71 (1)
Загальний бал 166.210
3 3 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2021 невідомо невідомо невідомо Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2021
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 106 (0.25)
Фахове випробування 175 (0.75)
Інші показники конкурсного відбору 15 (1)
Загальний бал 172.750
4 4 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2021 невідомо невідомо 20 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2021
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 106 (0.25)
Фахове випробування 142 (0.75)
Інші показники конкурсного відбору 10.26 (1)
Загальний бал 143.260
2 10 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2021
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 132 (0.25)
Фахове випробування 195 (0.75)
Інші показники конкурсного відбору 14.34 (1)
Загальний бал 193.590
1 12 Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2021 невідомо невідомо невідомо Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2021
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 100 (0.25)
Фахове випробування 160 (0.75)
Інші показники конкурсного відбору 10.5 (1)
Загальний бал 155.500
1 1 Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2021 невідомо невідомо 20 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2021 невідомо невідомо 2 Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2021 невідомо невідомо невідомо Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Рейтинг 2021 невідомо невідомо невідомо Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2021 невідомо невідомо невідомо Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2021 невідомо 2 2 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2021 невідомо невідомо невідомо Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2020
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 100
Фахове випробування 199
Інші показники конкурсного відбору 12
Загальний бал 311.000
8 22 Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2020
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 164
Фахове випробування 195
Інші показники конкурсного відбору 15
Загальний бал 374.000
1 6 Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2020
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 112
Фахове випробування 180
Інші показники конкурсного відбору 12.78
Загальний бал 304.780
4 28 Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2020 невідомо невідомо невідомо Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2020 невідомо невідомо невідомо Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2020 невідомо невідомо невідомо Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2020 невідомо невідомо невідомо Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2020 невідомо невідомо невідомо Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2020 невідомо невідомо невідомо Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2020 невідомо невідомо невідомо Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2020 невідомо невідомо невідомо Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2020 невідомо невідомо невідомо Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2020
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 126
Фахове випробування 168
Інші показники конкурсного відбору 11.19
Загальний бал 305.190
9 20 Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Рейтинг 2020
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 122
Фахове випробування 185
Інші показники конкурсного відбору 15.8
Загальний бал 322.800
3 5 Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Рейтинг 2020 невідомо невідомо 2 Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Рейтинг 2020 невідомо невідомо невідомо Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Рейтинг 2020 невідомо невідомо невідомо Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Рейтинг 2020 невідомо невідомо невідомо Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Рейтинг 2020 невідомо невідомо невідомо Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Рейтинг 2020 невідомо невідомо невідомо Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Рейтинг 2020 невідомо невідомо невідомо Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Рейтинг 2020 невідомо невідомо невідомо Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Рейтинг 2020 невідомо невідомо невідомо Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Рейтинг 2020 невідомо невідомо невідомо Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Рейтинг 2020
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 126
Фахове випробування 154
Інші показники конкурсного відбору 10.77
Загальний бал 290.770
6 30 Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2020
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 100
Фахове випробування 168
Інші показники конкурсного відбору 9.69
Загальний бал 277.690
2 7 Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2020
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 106
Фахове випробування 192
Інші показники конкурсного відбору 10.5
Загальний бал 308.500
10 25 Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2020 невідомо невідомо невідомо Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2020 невідомо невідомо невідомо Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2020 невідомо невідомо невідомо Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2020 невідомо невідомо невідомо Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2020 невідомо невідомо невідомо Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2020 невідомо невідомо невідомо Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2020 невідомо невідомо невідомо Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2020 невідомо невідомо невідомо Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2020 невідомо невідомо невідомо Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2020
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 144
Фахове випробування 171
Інші показники конкурсного відбору 12.36
Загальний бал 327.360
4 25 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2020
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 179
Фахове випробування 172
Інші показники конкурсного відбору 9.9
Загальний бал 360.900
1 20 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2020
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 147
Фахове випробування 180
Інші показники конкурсного відбору 10.26
Загальний бал 337.260
3 20 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2020
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 117
Фахове випробування 147
Інші показники конкурсного відбору 12.33
Загальний бал 276.330
3 10 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2020 невідомо невідомо невідомо Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2020 невідомо невідомо невідомо Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2020 невідомо невідомо невідомо Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2020 невідомо невідомо невідомо Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2020 невідомо невідомо невідомо Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2020 невідомо невідомо невідомо Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2020 невідомо невідомо невідомо Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2020 невідомо невідомо невідомо Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2020 невідомо невідомо невідомо Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2020 невідомо невідомо невідомо Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2020 невідомо невідомо невідомо Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2020 невідомо невідомо невідомо Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2019
Іноземна мова (іспит) 4
Фахове випробування 5
Інші показники конкурсного відбору 4.1
Загальний бал 13.100
12 80 Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2019
Іноземна мова (іспит) 3
Фахове випробування 4
Інші показники конкурсного відбору 3.05
Загальний бал 10.050
23 60 Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Рейтинг 2019
Іноземна мова (іспит) 3
Фахове випробування 4
Інші показники конкурсного відбору 3.15
Загальний бал 10.150
4 30 Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Рейтинг 2019
Іноземна мова (іспит) 3
Фахове випробування 3
Інші показники конкурсного відбору 3.6
Загальний бал 9.600
10 30 Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2019
Іноземна мова (іспит) 3
Фахове випробування 5
Інші показники конкурсного відбору 4.1
Загальний бал 12.100
3 7 Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2019
Іноземна мова (іспит) 3
Фахове випробування 4
Інші показники конкурсного відбору 3.2
Загальний бал 10.200
2 12 Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2019
Іноземна мова (іспит) 3
Фахове випробування 4.5
Інші показники конкурсного відбору 3.33
Загальний бал 10.830
2 10 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2019
Іноземна мова (іспит) 3
Фахове випробування 5
Інші показники конкурсного відбору 4.11
Загальний бал 12.110
6 20 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2019 невідомо невідомо 10 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2019
Іноземна мова (іспит) 3.5
Фахове випробування 4
Інші показники конкурсного відбору 4
Загальний бал 11.500
2 10 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2019 невідомо невідомо 15 Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2019
Іноземна мова (іспит) 4
Фахове випробування 4
Інші показники конкурсного відбору 3.44
Загальний бал 11.440
10 65 Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2019
Іноземна мова (іспит) 3
Фахове випробування 5
Інші показники конкурсного відбору 3.96
Загальний бал 11.960
4 4 Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2019
Іноземна мова (іспит) 4.5
Фахове випробування 5
Інші показники конкурсного відбору 4.47
Загальний бал 13.970
6 35 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2019
Іноземна мова (іспит) 3
Фахове випробування 4
Інші показники конкурсного відбору 4.78
Загальний бал 11.780
4 20 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2019 невідомо невідомо 40 Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2019
Іноземна мова (іспит) 4
Фахове випробування 5
Інші показники конкурсного відбору 4.62
Загальний бал 13.620
3 3 Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Рейтинг 2019
Іноземна мова (іспит) 3
Фахове випробування 3
Інші показники конкурсного відбору 3.56
Загальний бал 9.560
3 3 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2018 невідомо невідомо 24 Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2018 невідомо невідомо 50 Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2018 невідомо невідомо 50 Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Рейтинг 2018 невідомо невідомо 25 Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Рейтинг 2018 невідомо невідомо 45 Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2018 невідомо невідомо 20 Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2018 невідомо невідомо 50 Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2018 невідомо невідомо 25 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2018 невідомо невідомо 25 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2018 невідомо невідомо 20 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2018 невідомо невідомо 20 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2018 невідомо невідомо 9 Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2018 невідомо невідомо 30 Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2018 невідомо невідомо 25 Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2018 невідомо невідомо 20 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2018 невідомо невідомо 20 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу