Рейтинг
|
2024 |
невідомо
|
3 |
15 |
Факультет експертизи, біотехнології, харчової інженерії, підприємництва та торгівлі |
Рейтинг
|
2024 |
невідомо
|
3 |
15 |
Факультет експертизи, біотехнології, харчової інженерії, підприємництва та торгівлі |
Рейтинг
|
2024 |
невідомо
|
4 |
20 |
Факультет технології зерна і зернового бізнесу |
Рейтинг
|
2024 |
невідомо
|
10 |
54 |
Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу |
Рейтинг
|
2024 |
невідомо
|
3 |
28 |
Факультет технології вина та туристичного бізнесу |
Рейтинг
|
2024 |
невідомо
|
невідомо |
10 |
Факультет експертизи, біотехнології, харчової інженерії, підприємництва та торгівлі |
Рейтинг
|
2024 |
невідомо
|
10 |
28 |
Факультет технології вина та туристичного бізнесу |
Рейтинг
|
2024 |
невідомо
|
9 |
15 |
Факультет експертизи, біотехнології, харчової інженерії, підприємництва та торгівлі |
Рейтинг
|
2024 |
невідомо
|
2 |
25 |
Факультет технології зерна і зернового бізнесу |
Рейтинг
|
2023 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет технології вина та туристичного бізнесу |
Рейтинг
|
2023 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2023 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2023 |
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) |
126
(0.2)
|
ТЗНК |
160
(0.2)
|
Фахове випробування |
165
(0.6)
|
Загальний бал
|
156.200 |
|
6 |
10 |
Факультет технології зерна і зернового бізнесу |
Рейтинг
|
2023 |
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) |
131
(0.2)
|
ТЗНК |
140
(0.2)
|
Фахове випробування |
144
(0.6)
|
Загальний бал
|
140.600 |
|
17 |
18 |
Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу |
Рейтинг
|
2023 |
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) |
137
(0.2)
|
ТЗНК |
158
(0.2)
|
Фахове випробування |
130
(0.6)
|
Загальний бал
|
137.000 |
|
4 |
4 |
Факультет технології вина та туристичного бізнесу |
Рейтинг
|
2023 |
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) |
121
(0.2)
|
ТЗНК |
156
(0.2)
|
Фахове випробування |
195
(0.6)
|
Загальний бал
|
172.400 |
|
2 |
6 |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2023 |
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) |
100
(0.2)
|
ТЗНК |
140
(0.2)
|
Фахове випробування |
197
(0.6)
|
Загальний бал
|
166.200 |
|
6 |
8 |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2023 |
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) |
114
(0.2)
|
ТЗНК |
152
(0.2)
|
Фахове випробування |
185
(0.6)
|
Загальний бал
|
164.200 |
|
2 |
5 |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2023 |
невідомо
|
невідомо |
12 |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2023 |
невідомо
|
невідомо |
6 |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2023 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2023 |
невідомо
|
невідомо |
27 |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2023 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2023 |
невідомо
|
невідомо |
55 |
Факультет технології зерна і зернового бізнесу |
Рейтинг
|
2023 |
невідомо
|
невідомо |
10 |
Факультет технології зерна і зернового бізнесу |
Рейтинг
|
2023 |
невідомо
|
невідомо |
16 |
Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу |
Рейтинг
|
2023 |
невідомо
|
невідомо |
10 |
Факультет технології вина та туристичного бізнесу |
Рейтинг
|
2023 |
невідомо
|
невідомо |
8 |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2023 |
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) |
148
(0.2)
|
ТЗНК |
140
(0.2)
|
Фахове випробування |
183
(0.6)
|
Загальний бал
|
167.400 |
|
2 |
5 |
Факультет технології вина та туристичного бізнесу |
Рейтинг
|
2023 |
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) |
100
(0.2)
|
ТЗНК |
152
(0.2)
|
Фахове випробування |
180
(0.6)
|
Загальний бал
|
158.400 |
|
6 |
11 |
Факультет технології зерна і зернового бізнесу |
Рейтинг
|
2023 |
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) |
143
(0.2)
|
ТЗНК |
134
(0.2)
|
Фахове випробування |
185
(0.6)
|
Загальний бал
|
166.400 |
|
12 |
13 |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2023 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу |
Рейтинг
|
2023 |
невідомо
|
невідомо |
55 |
Факультет технології вина та туристичного бізнесу |
Рейтинг
|
2023 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет технології вина та туристичного бізнесу |
Рейтинг
|
2023 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет технології зерна і зернового бізнесу |
Рейтинг
|
2023 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет технології зерна і зернового бізнесу |
Рейтинг
|
2022 |
Фахове випробування |
130
(1)
|
Загальний бал
|
130.000 |
|
20 |
25 |
Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу |
Рейтинг
|
2022 |
Фахове випробування |
165
(1)
|
Загальний бал
|
165.000 |
|
18 |
30 |
Факультет технології зерна і зернового бізнесу |
Рейтинг
|
2022 |
Фахове випробування |
176
(1)
|
Загальний бал
|
176.000 |
|
9 |
20 |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2022 |
Фахове випробування |
140
(1)
|
Загальний бал
|
140.000 |
|
10 |
20 |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2022 |
Фахове випробування |
145
(1)
|
Загальний бал
|
145.000 |
|
10 |
20 |
Факультет технології вина та туристичного бізнесу |
Рейтинг
|
2022 |
Фахове випробування |
160
(1)
|
Загальний бал
|
160.000 |
|
5 |
20 |
Факультет технології зерна і зернового бізнесу |
Рейтинг
|
2022 |
Фахове випробування |
141
(1)
|
Загальний бал
|
141.000 |
|
5 |
15 |
Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу |
Рейтинг
|
2022 |
невідомо
|
невідомо |
9 |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2022 |
Фахове випробування |
140
(1)
|
Загальний бал
|
140.000 |
|
невідомо |
20 |
Факультет технології вина та туристичного бізнесу |
Рейтинг
|
2022 |
Фахове випробування |
150
(1)
|
Загальний бал
|
150.000 |
|
невідомо |
10 |
Факультет технології вина та туристичного бізнесу |
Рейтинг
|
2022 |
невідомо
|
невідомо |
5 |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2022 |
Фахове випробування |
175
(1)
|
Загальний бал
|
175.000 |
|
3 |
20 |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2022 |
невідомо
|
невідомо |
5 |
Факультет технології зерна і зернового бізнесу |
Рейтинг
|
2022 |
невідомо
|
невідомо |
5 |
Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу |
Рейтинг
|
2022 |
невідомо
|
невідомо |
5 |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2022 |
невідомо
|
невідомо |
5 |
Факультет технології вина та туристичного бізнесу |
Рейтинг
|
2022 |
невідомо
|
невідомо |
5 |
Факультет технології вина та туристичного бізнесу |
Рейтинг
|
2022 |
невідомо
|
невідомо |
2 |
Факультет технології зерна і зернового бізнесу |
Рейтинг
|
2022 |
невідомо
|
невідомо |
5 |
Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу |
Рейтинг
|
2022 |
невідомо
|
невідомо |
2 |
Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу |
Рейтинг
|
2022 |
невідомо
|
невідомо |
5 |
Факультет технології вина та туристичного бізнесу |
Рейтинг
|
2022 |
невідомо
|
невідомо |
2 |
Факультет технології вина та туристичного бізнесу |
Рейтинг
|
2022 |
невідомо
|
невідомо |
5 |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2022 |
невідомо
|
невідомо |
2 |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2022 |
невідомо
|
невідомо |
5 |
Факультет технології зерна і зернового бізнесу |
Рейтинг
|
2022 |
невідомо
|
невідомо |
2 |
Факультет технології зерна і зернового бізнесу |
Рейтинг
|
2022 |
невідомо
|
невідомо |
2 |
Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу |
Рейтинг
|
2022 |
невідомо
|
невідомо |
2 |
Факультет технології вина та туристичного бізнесу |
Рейтинг
|
2022 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет технології вина та туристичного бізнесу |
Рейтинг
|
2022 |
невідомо
|
невідомо |
2 |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2022 |
невідомо
|
невідомо |
2 |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2022 |
невідомо
|
невідомо |
2 |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2021 |
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) |
141
(0.25)
|
Фахове випробування |
150
(0.75)
|
Інші показники конкурсного відбору |
9.3
(1)
|
Загальний бал
|
157.050 |
|
20 |
45 |
Факультет технології зерна і зернового бізнесу |
Рейтинг
|
2021 |
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) |
128
(0.25)
|
Фахове випробування |
142
(0.75)
|
Інші показники конкурсного відбору |
12.06
(1)
|
Загальний бал
|
150.560 |
|
17 |
25 |
Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу |
Рейтинг
|
2021 |
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) |
111
(0.25)
|
Фахове випробування |
168
(0.75)
|
Інші показники конкурсного відбору |
10.8
(1)
|
Загальний бал
|
164.550 |
|
16 |
25 |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2021 |
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) |
100
(0.25)
|
Фахове випробування |
160
(0.75)
|
Інші показники конкурсного відбору |
14.25
(1)
|
Загальний бал
|
159.250 |
|
10 |
25 |
Факультет технології вина та туристичного бізнесу |
Рейтинг
|
2021 |
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) |
147
(0.25)
|
Фахове випробування |
154
(0.75)
|
Інші показники конкурсного відбору |
10.32
(1)
|
Загальний бал
|
162.570 |
|
5 |
30 |
Факультет технології вина та туристичного бізнесу |
Рейтинг
|
2021 |
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) |
121
(0.25)
|
Фахове випробування |
178
(0.75)
|
Інші показники конкурсного відбору |
12.9
(1)
|
Загальний бал
|
176.650 |
|
8 |
15 |
Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу |
Рейтинг
|
2021 |
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) |
100
(0.25)
|
Фахове випробування |
175
(0.75)
|
Інші показники конкурсного відбору |
10.05
(1)
|
Загальний бал
|
166.300 |
|
5 |
30 |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2021 |
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) |
100
(0.25)
|
Фахове випробування |
145
(0.75)
|
Інші показники конкурсного відбору |
14.76
(1)
|
Загальний бал
|
148.510 |
|
4 |
4 |
Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу |
Рейтинг
|
2021 |
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) |
100
(0.25)
|
Фахове випробування |
160
(0.75)
|
Інші показники конкурсного відбору |
11.4
(1)
|
Загальний бал
|
156.400 |
|
5 |
28 |
Факультет технології зерна і зернового бізнесу |
Рейтинг
|
2021 |
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) |
100
(0.25)
|
Фахове випробування |
145
(0.75)
|
Інші показники конкурсного відбору |
11.25
(1)
|
Загальний бал
|
145.000 |
|
3 |
3 |
Факультет технології зерна і зернового бізнесу |
Рейтинг
|
2021 |
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) |
100
(0.25)
|
Фахове випробування |
170
(0.75)
|
Інші показники конкурсного відбору |
13.71
(1)
|
Загальний бал
|
166.210 |
|
3 |
3 |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2021 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет технології вина та туристичного бізнесу |
Рейтинг
|
2021 |
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) |
106
(0.25)
|
Фахове випробування |
175
(0.75)
|
Інші показники конкурсного відбору |
15
(1)
|
Загальний бал
|
172.750 |
|
4 |
4 |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2021 |
невідомо
|
невідомо |
20 |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2021 |
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) |
106
(0.25)
|
Фахове випробування |
142
(0.75)
|
Інші показники конкурсного відбору |
10.26
(1)
|
Загальний бал
|
143.260 |
|
2 |
10 |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2021 |
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) |
132
(0.25)
|
Фахове випробування |
195
(0.75)
|
Інші показники конкурсного відбору |
14.34
(1)
|
Загальний бал
|
193.590 |
|
1 |
12 |
Факультет технології вина та туристичного бізнесу |
Рейтинг
|
2021 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2021 |
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) |
100
(0.25)
|
Фахове випробування |
160
(0.75)
|
Інші показники конкурсного відбору |
10.5
(1)
|
Загальний бал
|
155.500 |
|
1 |
1 |
Факультет технології вина та туристичного бізнесу |
Рейтинг
|
2021 |
невідомо
|
невідомо |
20 |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2021 |
невідомо
|
невідомо |
2 |
Факультет технології зерна і зернового бізнесу |
Рейтинг
|
2021 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу |
Рейтинг
|
2021 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет технології вина та туристичного бізнесу |
Рейтинг
|
2021 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет технології вина та туристичного бізнесу |
Рейтинг
|
2021 |
невідомо
|
2 |
2 |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2021 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) |
100
|
Фахове випробування |
199
|
Інші показники конкурсного відбору |
12
|
Загальний бал
|
311.000 |
|
8 |
22 |
Факультет технології зерна і зернового бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) |
164
|
Фахове випробування |
195
|
Інші показники конкурсного відбору |
15
|
Загальний бал
|
374.000 |
|
1 |
6 |
Факультет технології зерна і зернового бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) |
112
|
Фахове випробування |
180
|
Інші показники конкурсного відбору |
12.78
|
Загальний бал
|
304.780 |
|
4 |
28 |
Факультет технології зерна і зернового бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет технології зерна і зернового бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет технології зерна і зернового бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет технології зерна і зернового бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет технології зерна і зернового бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет технології зерна і зернового бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет технології зерна і зернового бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет технології зерна і зернового бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет технології зерна і зернового бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет технології зерна і зернового бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) |
126
|
Фахове випробування |
168
|
Інші показники конкурсного відбору |
11.19
|
Загальний бал
|
305.190 |
|
9 |
20 |
Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) |
122
|
Фахове випробування |
185
|
Інші показники конкурсного відбору |
15.8
|
Загальний бал
|
322.800 |
|
3 |
5 |
Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
невідомо
|
невідомо |
2 |
Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) |
126
|
Фахове випробування |
154
|
Інші показники конкурсного відбору |
10.77
|
Загальний бал
|
290.770 |
|
6 |
30 |
Факультет технології вина та туристичного бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) |
100
|
Фахове випробування |
168
|
Інші показники конкурсного відбору |
9.69
|
Загальний бал
|
277.690 |
|
2 |
7 |
Факультет технології вина та туристичного бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) |
106
|
Фахове випробування |
192
|
Інші показники конкурсного відбору |
10.5
|
Загальний бал
|
308.500 |
|
10 |
25 |
Факультет технології вина та туристичного бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет технології вина та туристичного бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет технології вина та туристичного бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет технології вина та туристичного бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет технології вина та туристичного бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет технології вина та туристичного бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет технології вина та туристичного бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет технології вина та туристичного бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет технології вина та туристичного бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет технології вина та туристичного бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) |
144
|
Фахове випробування |
171
|
Інші показники конкурсного відбору |
12.36
|
Загальний бал
|
327.360 |
|
4 |
25 |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) |
179
|
Фахове випробування |
172
|
Інші показники конкурсного відбору |
9.9
|
Загальний бал
|
360.900 |
|
1 |
20 |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) |
147
|
Фахове випробування |
180
|
Інші показники конкурсного відбору |
10.26
|
Загальний бал
|
337.260 |
|
3 |
20 |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) |
117
|
Фахове випробування |
147
|
Інші показники конкурсного відбору |
12.33
|
Загальний бал
|
276.330 |
|
3 |
10 |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2020 |
невідомо
|
невідомо |
невідомо |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2019 |
Іноземна мова (іспит) |
4
|
Фахове випробування |
5
|
Інші показники конкурсного відбору |
4.1
|
Загальний бал
|
13.100 |
|
12 |
80 |
Факультет технології зерна і зернового бізнесу |
Рейтинг
|
2019 |
Іноземна мова (іспит) |
3
|
Фахове випробування |
4
|
Інші показники конкурсного відбору |
3.05
|
Загальний бал
|
10.050 |
|
23 |
60 |
Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу |
Рейтинг
|
2019 |
Іноземна мова (іспит) |
3
|
Фахове випробування |
4
|
Інші показники конкурсного відбору |
3.15
|
Загальний бал
|
10.150 |
|
4 |
30 |
Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу |
Рейтинг
|
2019 |
Іноземна мова (іспит) |
3
|
Фахове випробування |
3
|
Інші показники конкурсного відбору |
3.6
|
Загальний бал
|
9.600 |
|
10 |
30 |
Факультет технології вина та туристичного бізнесу |
Рейтинг
|
2019 |
Іноземна мова (іспит) |
3
|
Фахове випробування |
5
|
Інші показники конкурсного відбору |
4.1
|
Загальний бал
|
12.100 |
|
3 |
7 |
Факультет технології вина та туристичного бізнесу |
Рейтинг
|
2019 |
Іноземна мова (іспит) |
3
|
Фахове випробування |
4
|
Інші показники конкурсного відбору |
3.2
|
Загальний бал
|
10.200 |
|
2 |
12 |
Факультет технології вина та туристичного бізнесу |
Рейтинг
|
2019 |
Іноземна мова (іспит) |
3
|
Фахове випробування |
4.5
|
Інші показники конкурсного відбору |
3.33
|
Загальний бал
|
10.830 |
|
2 |
10 |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2019 |
Іноземна мова (іспит) |
3
|
Фахове випробування |
5
|
Інші показники конкурсного відбору |
4.11
|
Загальний бал
|
12.110 |
|
6 |
20 |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2019 |
невідомо
|
невідомо |
10 |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2019 |
Іноземна мова (іспит) |
3.5
|
Фахове випробування |
4
|
Інші показники конкурсного відбору |
4
|
Загальний бал
|
11.500 |
|
2 |
10 |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2019 |
невідомо
|
невідомо |
15 |
Факультет технології зерна і зернового бізнесу |
Рейтинг
|
2019 |
Іноземна мова (іспит) |
4
|
Фахове випробування |
4
|
Інші показники конкурсного відбору |
3.44
|
Загальний бал
|
11.440 |
|
10 |
65 |
Факультет технології зерна і зернового бізнесу |
Рейтинг
|
2019 |
Іноземна мова (іспит) |
3
|
Фахове випробування |
5
|
Інші показники конкурсного відбору |
3.96
|
Загальний бал
|
11.960 |
|
4 |
4 |
Факультет технології зерна і зернового бізнесу |
Рейтинг
|
2019 |
Іноземна мова (іспит) |
4.5
|
Фахове випробування |
5
|
Інші показники конкурсного відбору |
4.47
|
Загальний бал
|
13.970 |
|
6 |
35 |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2019 |
Іноземна мова (іспит) |
3
|
Фахове випробування |
4
|
Інші показники конкурсного відбору |
4.78
|
Загальний бал
|
11.780 |
|
4 |
20 |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2019 |
невідомо
|
невідомо |
40 |
Факультет технології вина та туристичного бізнесу |
Рейтинг
|
2019 |
Іноземна мова (іспит) |
4
|
Фахове випробування |
5
|
Інші показники конкурсного відбору |
4.62
|
Загальний бал
|
13.620 |
|
3 |
3 |
Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу |
Рейтинг
|
2019 |
Іноземна мова (іспит) |
3
|
Фахове випробування |
3
|
Інші показники конкурсного відбору |
3.56
|
Загальний бал
|
9.560 |
|
3 |
3 |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2018 |
невідомо
|
невідомо |
24 |
Факультет технології зерна і зернового бізнесу |
Рейтинг
|
2018 |
невідомо
|
невідомо |
50 |
Факультет технології зерна і зернового бізнесу |
Рейтинг
|
2018 |
невідомо
|
невідомо |
50 |
Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу |
Рейтинг
|
2018 |
невідомо
|
невідомо |
25 |
Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу |
Рейтинг
|
2018 |
невідомо
|
невідомо |
45 |
Факультет технології вина та туристичного бізнесу |
Рейтинг
|
2018 |
невідомо
|
невідомо |
20 |
Факультет технології вина та туристичного бізнесу |
Рейтинг
|
2018 |
невідомо
|
невідомо |
50 |
Факультет технології вина та туристичного бізнесу |
Рейтинг
|
2018 |
невідомо
|
невідомо |
25 |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2018 |
невідомо
|
невідомо |
25 |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2018 |
невідомо
|
невідомо |
20 |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2018 |
невідомо
|
невідомо |
20 |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2018 |
невідомо
|
невідомо |
9 |
Факультет технології зерна і зернового бізнесу |
Рейтинг
|
2018 |
невідомо
|
невідомо |
30 |
Факультет технології зерна і зернового бізнесу |
Рейтинг
|
2018 |
невідомо
|
невідомо |
25 |
Факультет технології зерна і зернового бізнесу |
Рейтинг
|
2018 |
невідомо
|
невідомо |
20 |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |
Рейтинг
|
2018 |
невідомо
|
невідомо |
20 |
Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |