Зачекайте...

181 Харчові технології

ІТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 16 • БМ 12 • К 4
Заяв 12 • Конкурс на бюджет 1
readiness_score 145.600
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння і виноробства
  • Зараховано: 12
  • Оригіналів: 12
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 9
  • Конкурс на бюджет: 1.8
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
  • Рейтингові списки 2022 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 86-4242882 Т. Ю. Пр. 1 0.000 До наказу (б) Квота-2 done_all
2 86-6376169 Д. С. Пр. 1 0.000 До наказу (б) Квота-2 done_all
3 86-4240781 С. О. Пр. 1 0.000 До наказу (б) Квота-2 done_all
4 86-5426979 І. В. Пр. 1 0.000 До наказу (б) Квота-2 done_all
5 86-4263286 Є. І. Пр. 1 0.000 До наказу (б) Квота-2 done_all
6 86-6197478 І. І. Пр. 1 0.000 До наказу (б) Квота-2 done_all
7 86-2569648 С. Е. Пр. 1 0.000 До наказу (б) Квота-2 done_all
8 86-4970569 О. О. Пр. 1 0.000 До наказу (б) Квота-2 done_all
9 86-6229423 О. Ю. Пр. 1 0.000 До наказу (б) Квота-2 done_all
10 86-3962916 В. А. Пр. 1 0.000 До наказу (б) Квота-2 done_all
11 86-6270468 Б. Б. Пр. 2 0.000 До наказу (б) Квота-2 done_all
12 Серьогіна К. В. Пр. 1 165.200 До наказу (б) 134 140 184
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 134
  • ТЗНК: 140
  • Фахове випробування: 184
done_all