Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 5м
ВМ 35 • К 35
Заяв 17
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 15
  • Оригіналів: 16
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кошулько А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Шевченко К. Т. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Капустян Д. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Федоренко С. М. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Григоренко Ю. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Бриков В. О. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Літовченко А. А. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Городиський Є. В. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Гереш А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Ковальова Н. О. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Ляшко Ю. О. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Шинкаренко І. О. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Коробка Т. В. 0.000 До наказу (к) done
14 Таран А. О. 0.000 До наказу (к) done_all
15 Лісняк І. О. 0.000 До наказу (к) done_all
16 Гур`янова С. Д. 0.000 Рекомендовано (к)
17 Павлюченко Л. Д. 0.000 Відраховано done_all