ПФКПРБ
Спеціальність | Складові конк. балу |
---|---|
Підприємництво та торгівля
Товарознавство та комерційна діяльність
Заяв 57
БМ
23
ВМ
45
Контракт
45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Підприємництво та торгівля
Товарознавство та комерційна діяльність
Заяв 1
БМ
—
ВМ
5
Контракт
5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Харчові технології Технологічне
Виробництво харчової продукції
Заяв 69
БМ
27
ВМ
40
Контракт
40
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 1
БМ
—
ВМ
5
Контракт
5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 62
БМ
15
ВМ
25
Контракт
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Підприємництво та торгівля
Товарознавство та комерційна діяльність
Заяв 34
БМ
17
ВМ
45
Контракт
45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|
Підприємництво та торгівля
Товарознавство та комерційна діяльність
Заяв 1
БМ
—
ВМ
5
Контракт
5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|
Харчові технології Технологічне
Виробництво харчової продукції
Заяв 31
БМ
18
ВМ
40
Контракт
40
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|
Харчові технології Технологічне
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
5
Контракт
5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|