Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 6 • БМmax 5 • К 1
Заяв 2 • Конкурс на бюджет 0.4
Квота 1 1
Квота 2 1
readiness_score 125.000
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології молока, жирів і продуктів для індустрії краси
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кравченко К. В. Пр. 2 161.029 Деактивовано (зарах. на б) 147 159
  • Українська мова: 147
  • Географія: 159
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
2 Гирич І. І. Пр. 2 143.951 Деактивовано (зарах. на б) 143 128 144
  • Українська мова: 143
  • Математика: 128
  • Історія України: 144
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04