Прохідний бал 181 Харчові технології
- signal_cellular_alt
- light_mode
- school
- readiness_score
| Показник | 2022 |
|---|---|
| Усього заяв | 98 |
| На бюджет | 64 |
| Допущено до конкурсу | 61 |
| Середній пріоритет допущених | 2 |
| Рекомендовано | 19 |
| Середній пріоритет рекомендованих | 1.400 |
| Суперобсяг | 363 |
| Фіксований обсяг | 0 |
| Рекомендовано за співбесідою | 0 |
| Рекомендовано за квотою-2 | 0 |
| Широкий конкурс | |
| Рекомендовно всього | 19 |
| На загальних підставах | 19 |
| Середній пріорітет рекомендованих на загальних підставах | 1.400 |
| Квота-1 | 0 |
| Мін. бал (на загальних підставах) | 125.000 |
| Сер. бал (на загальних підставах) | 146.657 |
| Макс. бал (на загальних підставах) | 175.000 |
| Рейтинговий список | Рік | Останній зарахований на бюджет | Макс. бюджетних місць | Всього місць | Факультет | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Рейтинг | 2024 | невідомо | 2 | 2 | Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу | ||||||||
| Рейтинг | 2023 |
|
5 | 9 | Факультет технології зерна і зернового бізнесу | ||||||||
| Рейтинг | 2023 | невідомо | 5 | 6 | Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу | ||||||||
| Рейтинг | 2023 | невідомо | 5 | 6 | Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу | ||||||||
| Рейтинг | 2023 |
|
3 | 9 | Факультет технології вина та туристичного бізнесу | ||||||||
| Рейтинг | 2023 |
|
5 | 6 | Факультет технології зерна і зернового бізнесу | ||||||||
| Рейтинг | 2023 |
|
4 | 19 | Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу | ||||||||
| Рейтинг | 2023 |
|
5 | 8 | Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу | ||||||||
| Рейтинг | 2022 |
|
4 | 6 | Факультет технології зерна і зернового бізнесу | ||||||||
| Рейтинг | 2022 |
|
5 | 10 | Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу | ||||||||
| Рейтинг | 2022 |
|
9 | 19 | Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу | ||||||||
| Рейтинг | 2022 |
|
4 | 9 | Факультет технології зерна і зернового бізнесу | ||||||||
| Рейтинг | 2022 |
|
6 | 8 | Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу | ||||||||
| Рейтинг | 2022 | невідомо | 4 | 6 | Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу | ||||||||
| Рейтинг | 2022 |
|
4 | 9 | Факультет технології вина та туристичного бізнесу | ||||||||
| Рейтинг | 2022 | невідомо | 4 | 6 | Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |