Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВіППТВ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 5 • БМmax 3 • К 2
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 1
Квота 1 1
Квота 2 1
readiness_score 145.500
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Зелениця А. А. Пр. 1 141.984 До наказу (б) 160 128 136
  • Українська мова: 160
  • Математика: 128
  • Історія України: 136
  • ГК: 1.02
done_all
2 Шпортко Д. О. Пр. 1 131.835 До наказу (б) 118 136
  • Українська мова: 118
  • Математика: 136
  • ГК: 1.02
done_all
3 Луговська Л. В. Пр. 2 126.735 До наказу (к) 143 113
  • Українська мова: 143
  • Математика: 113
  • ГК: 1.02
done_all
4 Рачинська О. В. Пр. 4 128.500 Відмова 145 114 140
  • Українська мова: 145
  • Математика: 114
  • Історія України: 140
5 Македон А. О. Пр. 3 124.400 Відмова 130 116
  • Українська мова: 130
  • Географія: 116