Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 6 • К 6
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології м’ясних і рибних продуктів
  • Рекомендовано всього: 6
  • Рекомендован на контракт: 6
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 10
  • Конкурс на бюджет: 2.5
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
  • Рейтингові списки 2020 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Рубаненко В. А. 0.000 Рекомендовано (к)
2 Пневський С. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
3 Таранюк В. В. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Попов С. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
5 Зубов І. В. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Мосейчук В. І. 0.000 Рекомендовано (к)