Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 2 • БМ 1 • К 1
Заяв 2 • Конкурс на бюджет 2
readiness_score 146.200
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Бервено Ю. О. Пр. 1 169.800 До наказу (б) 107 142 200
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 107
  • ТЗНК: 142
  • Фахове випробування: 200
  • РК: 1.04
done_all
2 Мельник Ю. О. Пр. 3 154.800 Рекомендовано (к) 126 144 168
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 126
  • ТЗНК: 144
  • Фахове випробування: 168
  • РК: 1.04