Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 8 • К 8
Заяв 8
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології молока, жирів і продуктів для індустрії краси
  • Рекомендовано всього: 8
  • Рекомендован на контракт: 8
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 10
  • Конкурс на бюджет: 2.5
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
  • Рейтингові списки 2020 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Бондаренко Д. А. 0.000 Рекомендовано (к)
2 Леонов М. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
3 Васильєв Д. Б. 0.000 Рекомендовано (к) done
4 Таранюк В. В. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Бібіков І. А. 0.000 Рекомендовано (к) done
6 Колібаба А. А. 0.000 Рекомендовано (к) done
7 Смірнов М. П. 0.000 Рекомендовано (к) done
8 Савченко Г. А. 0.000 Рекомендовано (к)