Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 5 • БМ 5
Заяв 6 • Конкурс на бюджет 1.2
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія приготування їжі
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Курпіль А. М. 170.000 До наказу (б) 170
  • Співбесіда: 170
  • РК: 1.04
done_all
2 Мілікова В. С. 160.000 До наказу (б) 160
  • Співбесіда: 160
  • РК: 1.04
done_all
3 Гайворонська Г. В. 158.000 До наказу (б) 158
  • Співбесіда: 158
  • РК: 1.04
done_all
4 Ковальова О. С. 134.000 До наказу (б) 134
  • Співбесіда: 134
  • РК: 1.04
done_all
5 Ляховенко О. О. 184.000 Відмова 184
  • Співбесіда: 184
  • РК: 1.04
done
6 Якимова А. С. 0.000 Відмова