Зачекайте...

ВСП "КФК ДонНУЕТ імені Михайла Туган-Барановського"

Спеціальність
Підприємництво та торгівля
Підприємництво, електронна комерція та логістика
Заяв 11 БМ 3 ВМ 10 Контракт 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Підприємництво та торгівля
Підприємницька діяльність у сфері торгівлі
Заяв 9 БМ 2 ВМ 10 Контракт 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Підприємництво та торгівля
Економіка торгівлі
Заяв 7 БМ 3 ВМ 10 Контракт 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Підприємництво та торгівля
Товарознавство і маркетингова діяльність
Заяв 6 БМ 2 ВМ 10 Контракт 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Підприємництво та торгівля
Товарознавство в митній справі
Заяв 5 БМ n/a ВМ 10 Контракт 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Підприємництво та торгівля
Підприємницька діяльність у сфері торгівлі
Заяв 3 БМ ВМ 3 Контракт 3
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Підприємництво та торгівля
Підприємницька діяльність у сфері торгівлі
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 8м
Підприємництво та торгівля
Підприємницька діяльність у сфері торгівлі
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 9м
Підприємництво та торгівля
Підприємницька діяльність у сфері торгівлі
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 7м
Харчові технології
Технологія приготування їжі
Заяв 15 БМ 12 ВМ 12
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Виробництво хліба та борошняних кондитерських виробів
Заяв 5 БМ 3 ВМ 3
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Харчові технології
Технологія приготування їжі
Заяв 2 БМ ВМ 2 Контракт 2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Технологія приготування їжі
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 3м
Харчові технології
Технологія приготування їжі
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 4м
Харчові технології
Технологія приготування їжі
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 2м
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 8 БМ 5 ВМ 7 Контракт 7
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0 БМ ВМ 8 Контракт 8
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 8м
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 9м
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 7м
Підприємництво та торгівля
Підприємницька діяльність у сфері торгівлі
Заяв 9 БМ ВМ 9 Контракт 9
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Підприємництво та торгівля
Економіка торгівлі
Заяв 7 БМ 1 ВМ 2 Контракт 2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Підприємництво та торгівля
Товарознавство в митній справі
Заяв 5 БМ 1 ВМ 2 Контракт 2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Підприємництво та торгівля
Підприємницька діяльність у сфері торгівлі
Заяв 4 БМ 1 ВМ 3 Контракт 3
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Підприємництво та торгівля
Товарознавство і маркетингова діяльність
Заяв 4 БМ 1 ВМ 3 Контракт 3
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Підприємництво та торгівля
Підприємництво, електронна комерція та логістика
Заяв 4 БМ 3 ВМ 3
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Підприємництво та торгівля
Підприємницька діяльність у сфері торгівлі
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 7м
Підприємництво та торгівля
Підприємницька діяльність у сфері торгівлі
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 8м
Підприємництво та торгівля
Підприємницька діяльність у сфері торгівлі
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Харчові технології
Технологія приготування їжі
Заяв 43 БМ 15 ВМ 33 Контракт 33
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Технологія приготування їжі
Заяв 4 БМ ВМ 4 Контракт 4
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Виробництво хліба та борошняних кондитерських виробів
Заяв 2 БМ n/a ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Харчові технології
Технологія приготування їжі
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 3м
Харчові технології
Технологія приготування їжі
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Технологія приготування їжі
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 2м
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 4 БМ ВМ 15 Контракт 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 7м
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 8м
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Підприємництво та торгівля
Товарознавство і маркетингова діяльність
Заяв 2 БМ 3 ВМ 3
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 10м
Підприємництво та торгівля
Підприємництво, електронна комерція та логістика
Заяв 1 БМ 3 ВМ 3
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 10м
Підприємництво та торгівля
Товарознавство в митній справі
Заяв 0 БМ n/a ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 10м
Підприємництво та торгівля
Підприємницька діяльність у сфері торгівлі
Заяв 0 БМ n/a ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 10м
Підприємництво та торгівля
Підприємницька діяльність у сфері торгівлі
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
Підприємництво та торгівля
Підприємницька діяльність у сфері торгівлі
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
Підприємництво та торгівля
Підприємницька діяльність у сфері торгівлі
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
Підприємництво та торгівля
Підприємницька діяльність у сфері торгівлі
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 10м
Харчові технології
Технологія приготування їжі
Заяв 80 БМ 50 ВМ 69 Контракт 69
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 5м
Харчові технології
Технологія приготування їжі
Заяв 8 БМ ВМ 8 Контракт 8
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 5м
Харчові технології
Виробництво хліба та борошняних кондитерських виробів
Заяв 4 БМ n/a ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 10м
Харчові технології
Технологія приготування їжі
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 2м
Харчові технології
Технологія приготування їжі
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 3м
Харчові технології
Технологія приготування їжі
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 4м
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 10м
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 10м
Харчові технології
Технологія приготування їжі
Заяв 11 БМ ВМ 10 Контракт 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст) 2р 5м

Конкурсні пропозиції Відокремлений структурний підрозділ "Краматорський фаховий коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського" (ВСП "КФК ДонНУЕТ імені Михайла Туган-Барановського") у 2023 році