ВСП "КФК ДонНУЕТ імені Михайла Туган-Барановського"
Спеціальність | Складові конк. балу | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Підприємництво та торгівля
Підприємництво, електронна комерція та логістика
Заяв 11
БМ
3
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Підприємницька діяльність у сфері торгівлі
Заяв 9
БМ
2
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Економіка торгівлі
Заяв 7
БМ
3
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Товарознавство і маркетингова діяльність
Заяв 6
БМ
2
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Товарознавство в митній справі
Заяв 5
БМ
n/a
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Підприємницька діяльність у сфері торгівлі
Заяв 3
БМ
—
ВМ
3
Контракт
3
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Підприємницька діяльність у сфері торгівлі
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 8м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Підприємницька діяльність у сфері торгівлі
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 9м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Підприємницька діяльність у сфері торгівлі
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 7м
|
|||||||
Харчові технології
Технологія приготування їжі
Заяв 15
БМ
12
ВМ
12
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба та борошняних кондитерських виробів
Заяв 5
БМ
3
ВМ
3
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Харчові технології
Технологія приготування їжі
Заяв 2
БМ
—
ВМ
2
Контракт
2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Технологія приготування їжі
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 3м
|
|||||||
Харчові технології
Технологія приготування їжі
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 4м
|
|||||||
Харчові технології
Технологія приготування їжі
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 2м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 8
БМ
5
ВМ
7
Контракт
7
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
8
Контракт
8
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 8м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 9м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 7м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Підприємницька діяльність у сфері торгівлі
Заяв 9
БМ
—
ВМ
9
Контракт
9
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Економіка торгівлі
Заяв 7
БМ
1
ВМ
2
Контракт
2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Товарознавство в митній справі
Заяв 5
БМ
1
ВМ
2
Контракт
2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Підприємницька діяльність у сфері торгівлі
Заяв 4
БМ
1
ВМ
3
Контракт
3
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Товарознавство і маркетингова діяльність
Заяв 4
БМ
1
ВМ
3
Контракт
3
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Підприємництво, електронна комерція та логістика
Заяв 4
БМ
3
ВМ
3
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Підприємницька діяльність у сфері торгівлі
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 7м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Підприємницька діяльність у сфері торгівлі
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 8м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Підприємницька діяльність у сфері торгівлі
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|||||||
Харчові технології
Технологія приготування їжі
Заяв 43
БМ
15
ВМ
33
Контракт
33
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Технологія приготування їжі
Заяв 4
БМ
—
ВМ
4
Контракт
4
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба та борошняних кондитерських виробів
Заяв 2
БМ
n/a
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Харчові технології
Технологія приготування їжі
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 3м
|
|||||||
Харчові технології
Технологія приготування їжі
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Харчові технології
Технологія приготування їжі
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 2м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 4
БМ
—
ВМ
15
Контракт
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 7м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 8м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Товарознавство і маркетингова діяльність
Заяв 2
БМ
3
ВМ
3
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
10м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Підприємництво, електронна комерція та логістика
Заяв 1
БМ
3
ВМ
3
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
10м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Товарознавство в митній справі
Заяв 0
БМ
n/a
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
10м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Підприємницька діяльність у сфері торгівлі
Заяв 0
БМ
n/a
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
10м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Підприємницька діяльність у сфері торгівлі
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
7м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Підприємницька діяльність у сфері торгівлі
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
8м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Підприємницька діяльність у сфері торгівлі
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
9м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Підприємницька діяльність у сфері торгівлі
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
10м
|
|||||||
Харчові технології
Технологія приготування їжі
Заяв 80
БМ
50
ВМ
69
Контракт
69
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Технологія приготування їжі
Заяв 8
БМ
—
ВМ
8
Контракт
8
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба та борошняних кондитерських виробів
Заяв 4
БМ
n/a
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
10м
|
|||||||
Харчові технології
Технологія приготування їжі
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 2м
|
|||||||
Харчові технології
Технологія приготування їжі
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 3м
|
|||||||
Харчові технології
Технологія приготування їжі
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 4м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
7м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
8м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
9м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
10м
|
|||||||
Харчові технології
Технологія приготування їжі
Заяв 11
БМ
—
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 5м
|