Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 12 • БМ 12
Заяв 15 • Конкурс на бюджет 1.25
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія приготування їжі
  • Зараховано: 12
  • Оригіналів: 12
Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Плужник О. В. 118.000 До наказу (б) 118
  • Співбесіда: 118
  • РК: 1.04
Співбесіда
done_all
2 Мошко В. О. 190.000 До наказу (б) 190
  • Співбесіда: 190
  • РК: 1.04
done_all
3 Антонюк В. О. 182.000 До наказу (б) 182
  • Співбесіда: 182
  • РК: 1.04
done_all
4 Ткач А. О. 166.000 До наказу (б) 166
  • Співбесіда: 166
  • РК: 1.04
done_all
5 Шишка Ю. С. 150.000 До наказу (б) 150
  • Співбесіда: 150
  • РК: 1.04
done_all
6 Серьожкіна А. В. 148.000 До наказу (б) 148
  • Співбесіда: 148
  • РК: 1.04
done_all
7 Ковальова С. О. 142.000 До наказу (б) 142
  • Співбесіда: 142
  • РК: 1.04
done_all
8 Максимов В. П. 140.000 До наказу (б) 140
  • Співбесіда: 140
  • РК: 1.04
done_all
9 Аксьонова К. В. 124.000 До наказу (б) 124
  • Співбесіда: 124
  • РК: 1.04
done_all
10 Трубчанінова І. С. 122.000 До наказу (б) 122
  • Співбесіда: 122
  • РК: 1.04
done_all
11 Шелест І. С. 120.000 До наказу (б) 120
  • Співбесіда: 120
  • РК: 1.04
done_all
12 Талов К. В. 116.000 До наказу (б) 116
  • Співбесіда: 116
  • РК: 1.04
done_all
13 Клименко Є. О. 148.000 Відмова 148
  • Співбесіда: 148
  • РК: 1.04
14 Курін С. К. 125.000 Відмова 125
  • Співбесіда: 125
  • РК: 1.04
15 Ляхов Є. Г. 0.000 Відмова