Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 3 • БМmax 2 • К 1
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 1.5
Квота 1 1
Квота 2 1
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Горчин В. Б. Пр. 2 141.066 До наказу (б) 146 137 130
  • Українська мова: 146
  • Математика: 137
  • Історія України: 130
  • ГК: 1.02
done_all
2 Пришляк С. М. Пр. 2 140.352 До наказу (б) 128 152
  • Українська мова: 128
  • Географія: 152
  • ГК: 1.02
done_all
3 Леньо Х. З. Пр. 2 140.046 До наказу (б) 151 126 145
  • Українська мова: 151
  • Математика: 126
  • Історія України: 145
  • ГК: 1.02
done_all
4 Лупандін А. П. Пр. 2 123.726 Відмова 128 119 117
  • Українська мова: 128
  • Математика: 119
  • Біологія: 117
  • ГК: 1.02