Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 6 • БМmax 5 • К 1
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 0.6
Квота 1 1
Квота 2 1
readiness_score 125.000
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології м’ясних і рибних продуктів
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Волошина В. С. Пр. 4 123.370 Рекомендовано (к) 128 113
  • Українська мова: 128
  • Математика: 113
  • РК: 1.04
2 Демчук Г. М. Пр. 2 148.406 Деактивовано (зарах. на б) 139 138 146
  • Українська мова: 139
  • Математика: 138
  • Історія України: 146
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
3 Гирич І. І. Пр. 5 141.128 Деактивовано (зарах. на б) 143 128 144
  • Українська мова: 143
  • Математика: 128
  • Історія України: 144
  • РК: 1.04
4 Бурлакова Є. О. Пр. 4 124.160 Скасовано (втрата пріор.) 149 114 107
  • Українська мова: 149
  • Математика: 114
  • Фізика: 107
  • РК: 1.04