Зачекайте...

181 Харчові технології

Заочне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 8 • БМ 4 • К 4
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м'яса
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Гончаренко І. І. 187.000 До наказу (б) 187
  • Співбесіда: 187
done
2 Кузьминецька Л. М. 178.000 До наказу (б) 178
  • Співбесіда: 178
done
3 Кравченко Т. М. 155.000 До наказу (б) 155
  • Співбесіда: 155
done_all
4 Корнійчук В. С. 167.000 Деактивовано (зарах. на б) 136 137 127
  • Українська мова: 136
  • Математика: 137
  • Історія України: 127