ВСП ТПФК ВНАУ
Спеціальність | Складові конк. балу | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Облік і оподаткування Бухгалтерсько-механічне
Бухгалтерський облік
Заяв 42
БМ
15
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Облік і оподаткування Бухгалтерсько-механічне
Бухгалтерський облік
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 9м
|
|||||||
Право Юридичне
Заяв 118
БМ
—
ВМ
83
Контракт
83
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Право Юридичне
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 9м
|
|||||||
Галузеве машинобудування Бухгалтерсько-механічне
«Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва»
Заяв 34
БМ
25
ВМ
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Галузеве машинобудування Бухгалтерсько-механічне
«Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва»
Заяв 0
БМ
—
ВМ
5
Контракт
5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 9м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 45
БМ
23
ВМ
40
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Виробництво харчової продукції
Заяв 35
БМ
16
ВМ
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 31
БМ
12
ВМ
40
Контракт
40
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 31
БМ
9
ВМ
40
Контракт
40
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 4м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 4м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 4м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 4м
|
|||||||
Облік і оподаткування Бухгалтерсько-механічне
Бухгалтерський облік
Заяв 15
БМ
3
ВМ
25
Контракт
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Облік і оподаткування Бухгалтерсько-механічне
Бухгалтерський облік
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|||||||
Право
Заяв 20
БМ
—
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|||||||
Право Юридичне
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 9м
|
|||||||
Галузеве машинобудування Бухгалтерсько-механічне
«Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва»
Заяв 15
БМ
4
ВМ
4
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Виробництво харчової продукції
Заяв 38
БМ
14
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 38
БМ
5
ВМ
20
Контракт
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 37
БМ
11
ВМ
25
Контракт
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 11
БМ
2
ВМ
3
Контракт
3
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Облік і оподаткування Бухгалтерсько-механічне
Бухгалтерський облік
Заяв 2
БМ
2
ВМ
2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|||||||
Облік і оподаткування Бухгалтерсько-механічне
Бухгалтерський облік
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
10м
|
|||||||
Право Юридичне
Заяв 3
БМ
—
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 6
БМ
2
ВМ
2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 5
БМ
2
ВМ
2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|