Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 10м
ВМ 0
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба та борошняних кондитерських виробів
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Федосов В. С. 0.000 Відмова
2 Дзюба О. С. 0.000 Відмова
3 Костюшко Г. М. 0.000 Відмова
4 Якимова А. С. 0.000 Відмова