Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТМСО Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 7 • К 7
Заяв 8
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кухар В. В. 0.000 Допущено
2 Войтович А. Г. 0.000 Допущено
3 Загоруй М. С. 0.000 Допущено
4 Шевчук Г. С. 0.000 Допущено
5 Загоруй Д. С. 0.000 Допущено
6 Додатко З. Ю. 0.000 Допущено
7 Лайдольф А. П. 0.000 Допущено
8 Петращук І. О. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)