Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ТВіППТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 3
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 9
  • Конкурс на бюджет: 1
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Ламтєва М. О. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Сербіченко О. М. 0.000 До наказу (к) done
3 Дуля Ю. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all