Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ТВіППТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 12 • БМmax 5
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 1
Прохідний бал на бюджет 2019: 142.572 Детальніше
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендовано на бюджет: 3
Українська мова та література , k=0.4 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Рудик Д. А. Пр. 1 141.807 Рекомендовано (б) 135 139 116 9.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 135
  • Біологія (ЗНО): 139
  • Математика (ЗНО): 116
  • Середній бал документа про освіту: 9.4
  • ГК
  • РК
2 Христич Є. О. Пр. 1 135.772 Рекомендовано (б) 147 118 103 7.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 147
  • Біологія (ЗНО): 118
  • Математика (ЗНО): 103
  • Середній бал документа про освіту: 7.7
  • ГК
  • РК
3 Коба Ю. В. Пр. 1 126.825 Рекомендовано (б) 116 116 132 6.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 116
  • Біологія (ЗНО): 116
  • Математика (ЗНО): 132
  • Середній бал документа про освіту: 6.3
  • ГК
  • РК
4 Небрат К. С. Пр. 5 157.080 Допущено 156 155 139 9.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 156
  • Біологія (ЗНО): 155
  • Математика (ЗНО): 139
  • Середній бал документа про освіту: 9.3
  • РК
5 Лоскутова М. Ю. Пр. 1 115.068 Допущено 104 113 103 6.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 104
  • Біологія (ЗНО): 113
  • Хімія (ЗНО): 103
  • Середній бал документа про освіту: 6.5
  • ГК
  • РК
+