Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 8 • БМmax 5 • К 3
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 1
Квота 1 1
Квота 2 1
readiness_score 125.000
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Демчук Г. М. Пр. 1 148.406 До наказу (б) 139 138 146
  • Українська мова: 139
  • Математика: 138
  • Історія України: 146
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
done_all
2 Гирич І. І. Пр. 1 143.951 До наказу (б) 143 128 144
  • Українська мова: 143
  • Математика: 128
  • Історія України: 144
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
done_all
3 Димитрюк Г. Ю. Пр. 2 143.632 До наказу (б) 137 131 144
  • Українська мова: 137
  • Математика: 131
  • Історія України: 144
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
done_all
4 Крищук С. О. Пр. 5 173.264 Деактивовано (зарах. на б) 173 157
  • Українська мова: 173
  • Географія: 157
  • РК: 1.04
5 Гуменний М. І. Пр. 2 153.816 Деактивовано (зарах. на б) 160 136
  • Українська мова: 160
  • Математика: 136
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
6 Левченко Г. В. Пр. 1 153.286 Скасовано (втрата пріор.) 150 137 155
  • Українська мова: 150
  • Математика: 137
  • Історія України: 155
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
7 Бурлакова Є. О. Пр. 2 126.643 Скасовано (втрата пріор.) 149 114 107
  • Українська мова: 149
  • Математика: 114
  • Фізика: 107
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04