Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 5 • К 5
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Никорович Т. О. 0.000 Рекомендовано (к) done
2 Дзяпко О. І. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Ваховська В. А. 0.000 Рекомендовано (к) done
4 Чобану А. К. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Лясковська Н. Д. 0.000 Рекомендовано (к) done