Зачекайте...

181 Харчові технології

ФІТХіРГБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 15 • К 15
Заяв 13
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології ресторанного бізнесу та здорового харчування
  • Зараховано: 12
  • Оригіналів: 12
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Шевченко А. С. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Сенчак Д. С. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Панаєтов М. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Кармаліта О. В. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Левашов А. О. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Фрімель Д. О. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Риженко Д. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Дзюба Ю. О. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Олійник Н. П. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Караман Б. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Гребенюк М. В. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Ігнатенко Д. О. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Никифоров М. О. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)