Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 5 • К 5
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння, напоїв та виноробства
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Мирошниченко К. О. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Немикіна В. А. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Бончева А. С. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Штельмашенко С. М. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Бончева А. С. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)