Зачекайте...

181 Харчові технології

ФІТХіРГБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології ресторанного бізнесу та здорового харчування
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Дем`яненко І. О. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Бончева А. С. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Шевченко А. С. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Байлюк Д. А. 0.000 Рекомендовано (к) done
5 Погорєлова Г. В. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Каричинська Г. П. 0.000 Рекомендовано (к)