Зачекайте...

181 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 3 • БМ 2 • К 1
Заяв 11 • Конкурс на бюджет 5.5
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Шарагов Д. Г. 190.000 До наказу (б) 190
  • Співбесіда: 190
done_all
2 Загризла З. Л. 190.000 До наказу (б) 190
  • Співбесіда: 190
done_all
3 Данилюк Ю. І. 132.000 До наказу (к) 132
  • Співбесіда: 132
done_all
4 Процюк О. В. 183.000 Допущено 148 137 153
  • Українська мова: 148
  • Математика: 137
  • Біологія: 153
5 Дурач В. О. 178.000 Допущено 150 137 141
  • Українська мова: 150
  • Математика: 137
  • Історія України: 141
6 Ткач Т. П. 173.000 Допущено 160 121 134
  • Українська мова: 160
  • Математика: 121
  • Історія України: 134
7 Піскунова К. О. 161.000 Допущено 134 121 132
  • Українська мова: 134
  • Математика: 121
  • Історія України: 132
8 Шевчук Д. А. 0.000 Зареєстровано
9 Іжаковська А. А. 0.000 Зареєстровано
10 Мандебура Б. Р. 0.000 Зареєстровано
11 Бездушний Т. Г. 0.000 Зареєстровано