Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІРГБТ Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • денна форма • 2р 10м
ВМ 5 • БМmax 3 • К 2
Заяв 2 • Конкурс на бюджет 0.67
Квота 1 1
Квота 2 1
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 10
  • Конкурс на бюджет: 2.5
  • Рекомендовано всього: 10
  • Рекомендовано на бюджет: 4
  • Рекомендован на контракт: 6
  • Рейтингові списки 2020 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Козін А. О. Пр. 1 130.054 До наказу (б) 114 126 127
  • Українська мова: 114
  • Математика: 126
  • Історія України: 127
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
Квота-1 done_all
2 Рябов О. О. Пр. 1 130.876 До наказу (к) 124 123
  • Українська мова: 124
  • Хімія: 123
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
done_all