Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 5м
ВМ 10 • К 10
Заяв 11
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія приготування їжі
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Чехлат В. В. 0.000 До наказу (к) done
2 Носенко А. О. 0.000 До наказу (к) done
3 Ахалаія І. Д. 0.000 До наказу (к) done
4 Лісогор О. В. 0.000 До наказу (к) done
5 Пономаренко Е. В. 0.000 До наказу (к) done
6 Зубенко Д. В. 0.000 До наказу (к) done
7 Азаров Д. С. 0.000 До наказу (к) done
8 Резніков О. В. 0.000 До наказу (к) done
9 Грибініченко Д. О. 0.000 До наказу (к) done
10 Козаченко О. М. 0.000 До наказу (к) done
11 Попов С. В. 0.000 Відмова